sajak, sastra, puisi, poetry, poem, writing, menulis, cerpen, novel, diksi,

lamunt!

09/26/2011

0 Comments

 

Lamun kuring boga jangjang

Siga manuk ngapung bisa ngalayang

Hiber bebas kumalayang

Kamana-mana teu aya nu ngahalang-halang

Rek ka alak paul ka tungtung mega

Nu biru pinuh ku rasa cinta

Kareuuet siga madu asmara

Dina poslen buatan cina

Naha enya kitu mun rasa geus ilang sirna

Tina raga hiji manusa

Dunya bakal pinuh ku dasamurka

Nu bakal ngancurkeun, ngaruksak buana

Tapi lamun kuring boga jangjang

Rek numpur ludeskeun sagala kahawirang

Rek meakeun sagala ringkang

Nu ngukukuntit dina kalangkang...





Ciamis 310311

 

 


Comments




Leave a Reply


sajak, sastra, puisi, poetry, poem, writing, menulis, cerpen, novel, diksi,